Certificering

BRL 9101

Om veilig en verantwoord om te gaan in en met het verkeer op de wegen, is ons bedrijf gecertificeerd met het keurmerk BRL 9101. Steeds meer wegbeheerders eisen dit certificaat om zeker te weten dat de verkeersmaatregelen conform de CROW-richtlijnen 96A en 96B worden geplaatst. Bij Save Traffic Nederland hebben alle medewerkers ook het persoonlijke certificaat gehaald. 

Met deze KOMO-certificering BRL 9101 kunnen wegbeheerders er op vertrouwen dat de tijdelijke verkeersvoorzieningen op correcte wijze worden uitgevoerd door specifiek opgeleid personeel.

Bekijk certificaat

 

VCA

Naast het specifieke BRL 9101-certificaat voor de verkeersmaatregelen hebben al onze medewerkers een VCA-certificaat. Dit houdt in dat we werken met een VGM-beheerssysteem dat voldoet aan de ARBO-regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Veel opdrachtgevers besteden werkzaamheden alleen uit aan VCA-gecertificeerde bedrijven. Bij Save Traffic Nederland mogen de opdrachtgevers er op vertrouwen dat onze werkzaamheden de veiligheid, gezondheid en het milieu niet in gevaar brengen.

We laten graag zien dat we over de gehele linie veiligheidszaken hoog in het vaandel hebben staan!

Bekijk certificaat